Specialist in vastgoedfotografie.

Interieurfotografie is altijd onze basis geweest. Dit was voor ons de perfecte manier om vastgoedfotografie naar een hoger niveau te tillen. Dezelfde flitstechnieken als bij interieurfotografie met als eindresultaat een hogere kwaliteit. Daarnaast bestaat een vastgoedpresentatie uit meer dan alleen foto’s. Van fotografie tot vastgoedvideo’s, inmeten  en 360 graden fotografie, bij ons kan je alles binnen één overzichtelijke plansysteem inplannen.

website (3)-min
  • Vaste en transparante prijzen
  • Ruim 12 jaar fotografie-ervaring.
  • Vastgoedpresentaties inclusief inmeten.
  • Plan online makkelijk uw afspraak in.

Complete vastgoedpresentaties.

Wij verzorgen meer dan alleen vastgoedfotografie. Naast fotografie bieden wij ook video, 360 graden fotografie en inmeten met plattegronden van de woning aan. Wij verzorgen volledige vastgoedpresentaties. Onze fotograferen zorgen voor een prachtige visuele presentatie, terwijl onze bouwkundigen de woning nauwkeurig inmeten en voorzien van een plattegrond. Daarnaast visualiseren wij artist impressions samen met experts in het vakgebied. Dit allemaal geregeld binnen één online planningsysteem.

Elke woning heeft zo zijn aandachtspunten.

Wanneer wij een woning komen fotograferen, nemen wij ruim de tijd en drinken wij vooraf graag een bakje koffie tijdens het doornemen van de woning. Elke woning is immers anders en heeft zo zijn aandachtspunten. Moeten de puntjes nog de i gezet worden? Geen probleem, daar helpen wij graag mee. Na afloop nemen we samen de foto’s door om te kijken of alles na wens is vastgelegd.

Mathieu fotograferen