Inmeten volgens de meetinstructies van de NVM.

Iedereen zijn eigen vak. Daarom werken wij samen met ervaren bouwkundigen die klaar staan om de woningen in te meten. Bij Prachtt werken we volgens de laatste meetinstructies van het NVM waardoor de plattegronden en meetrapporten aan alle eisen voldoen. Op deze manier hoef jij je als makelaar nergens druk om te maken. Een afspraak voor inmeten van een woning doe je heel eenvoudig via ons online inplansysteem, tegelijkertijd met het inplannen van fotografie of video. Wel zo makkelijk.

_A0A1218
  • Ervaren en representatieve bouwkundigen.
  • Metingen volgens de richtlijnen van de NVM.
  • Vastgoedpresentaties inclusief inmeten mogelijk.
  • Plan online makkelijk uw afspraak in.

Vastgoedpresentaties inclusief inmeten

Er komt meer kijken bij de verkoop van een woning dan alleen inmeten. Wij bieden complete vastgoedpresentaties aan inclusief vastgoedfotografie, video en 360 graden fotografie. Dit allemaal binnen hetzelfde plansysteem in te boeken. Daarnaast staan wij altijd open voor speciale verzoeken om de vastgoedpresentaties persoonlijker te maken.

Elke woning heeft zo zijn aandachtspunten.

Wanneer wij een woning komen inmeten, nemen wij ruim de tijd en drinken wij vooraf graag een bakje koffie tijdens het doornemen van de woning. Elke woning is immers anders en heeft zo zijn aandachtspunten. Achteraf laten we de schetsen zien van de plattegronden. Zo weet onze inmeter en jullie klant of er niks over het hoofd gezien is.

_A0A1229