Fotografen met hart voor interieurfotografie.

Het begon allemaal in Rotterdam. Als fanatieke hobbyfotografen stonden Frank en Milan vaak vroeg op om een zonsopkomst te fotograferen in Rotterdam. De stad kleurt immers het mooist tijdens de zonsopkomst. Hoe meer foto’s we maakten, hoe meer we het gevoel kregen iets met deze foto’s te willen doen. In 2013 hebben we ons ingeschreven bij de KVK en snel daarna hebben we onze eigen kalender uitgebracht, Prachtig Rotterdam. Zes edities verder brengen we deze kalender nog steeds met veel passie uit, want de zonsopkomsten in Rotterdam zijn nog net zo mooi. Toen eenmaal de kalender uit was, kregen we steeds vaker aanvragen van verschillende bedrijven. Makelaars wilden ook wel zulke foto’s vanuit de woningen die zij verkochten, want appartementen in hoge torens worden veelal verkocht voor het uitzicht. Al snel gingen wij geld verdienen met wat we het liefst deden, de Rotterdamse skyline fotograferen. We hadden die foto’s met alle liefde gratis voor ze gemaakt gemaakt, maar dat hebben we ze destijds natuurlijk niet verteld.

Frank beviel deze richting wel en koos er uiteindelijk voor om professioneel interieurfotograaf te worden. Niet veel later zegde Milan zijn baan op om zich bij Frank aan te sluiten. Door de jaren heen hebben we met meer 50 verschillende klanten in de interieurbranche samengewerkt met tal van vaste klanten. We hebben werkelijk van onze hobby ons werk gemaakt. Iets waar velen jaloers op zijn.

Sinds 2021 is ons team uitgebreid en zijn we met vier man sterk. Een stabiele basis en perfect voor nauwe contacten met onze klanten. Inmiddels zijn we naast Rotterdam ook actief aan het fotograferen in Den Haag en Amsterdam, een mooie uitbreiding van ons werkgebied.

Kortom, echte Rotterdammers met hart voor interieurfotografie met ruim 12 jaar fotografie-ervaring en 7 jaar professionele ervaring. We durven te zeggen dat we snappen waar we het over hebben.

 

Portret Prachtt