Dit is ‘M: Rotterdams skyline icoon hoogtepunt van 2022

We mochten dit imposante penthouse, met een Rotterdams icoon als dakterras, in het Montevideo gebouw vastleggen. Unieke woningen als deze  brengen unieke uitdagingen met zich mee. We stonden dan ook direct te trappelen toen deze opdracht op ons pas kwam.

We hebben Rotterdamse skyline heel hoog zitten. De ‘M’ van dit Montevideo gebouw is uitgegroeid tot een echt Rotterdams icoon.

Landverhuizersplein Montevideo 06

Pracht, waar je ook kijkt.

Een woning als deze haalt alle creativiteit in je naar boven. Werken met de strakke lijnen van deze fascinerende pilaren en de grote open ruimtes geven je oneinding veel mogelijkheden. Het vinden van de perfecte shots is voor ons een heerlijke ontdekkingstocht. Wanneer overal waar je kijkt ‘pracht’ te vinden is, is het een kunst om de allerbeste compositie te vinden.

2022 was grensverleggend

We zijn trots dat we met Prachtt steeds grotere projecten aan mogen pakken. Dit penthouse in Rotterdam is daar een perfect voorbeeld van. Het maakt ons blij dat we inmiddels geregeld worden aangeraden voor unieke locaties zoals deze. We blijven onze grenzen verleggen en we zijn maar al te benieuwd wat 2023 ons mag brengen.

Wil je de vastgoedfotografen van Prachtt ook boeken voor jouw high-end woning? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Benieuwd naar deze woning? Bekijk hem op de website van DRVM.

 

Landverhuizersplein Montevideo 05