Magie van Avondfotografie: Voormalig Reality Kasteel Patricia Paay

Avondfoto’s zijn dé manier om de sfeer van een huis over te brengen. Warme verlichting bij een ondergaande zon of sterrenhemel spreken bij iedereen tot de verbeelding. Zo komen woningen tot leven.

Eén avondfoto kan al het verschil maken.

Milan en Frank waren in het Belgische Rijkevorsel een volle dag te gast bij een imposante kasteelhoeve, welke je wellicht wel bekend voorkomt. Dit vroegere decor van de allereerste Nederlandse realityshow ooit ‘Adam’s Family’ met Patricia Paay en Adam Curry gaat via onze partner DRVM in de verkoop. Prachtt werd uitgenodigd door de huidige bewoners om voor dit mooie project de vastgoedfotografie én avondfotografie te verzorgen.

32 Hoeve weg 7

Een locatie voor de Spotlights:

Spelen met het aanwezige kunstlicht is altijd een leuke uitdaging. Met spotjes en ander sfeerlicht creëer je een prachtig contrast en een heerlijke knusse sfeer.

We zijn trots dat we met Prachtt steeds grotere projecten aan mogen pakken. We zetten toplocaties als deze graag in de spotlights.

Prachtt gespot bij RTL Boulevard?

Ook RTL Boulevard was op deze dag aanwezig. In de uitzending van dinsdag 14 juni 2022 zie je een stukje van onze werkwijze en ook het resultaat terug.

Prachtt verlegt de grenzen

We zijn trots dat we met Prachtt steeds grotere projecten aan mogen pakken. Dit kasteel in België is daar een perfect voorbeeld van. Het maakt ons blij dat we inmiddels geregeld worden aangeraden voor unieke locaties zoals deze. We zijn trots dat we met Prachtt steeds grotere projecten aan mogen pakken, en er steeds meer deuren voor ons opengaan. We verleggen graag onze grenzen, en we zijn maar al te benieuwd wat de toekomst ons mag brengen.

Wil je de vastgoedfotografen van Prachtt ook boeken voor jouw high-end woning? Neem van contact op via onderstaand formulier.

Benieuwd naar deze woning? Bekijk hem op de website van DRVM.

 

30 Hoeve weg 7