Avondfotografie

Stel je voor, je zit heerlijk in de avond op de bank.  De openhaard staat aan en rust uit van een drukke dag op werk. Je kijkt lekker naar buiten naar het prachtige uitzicht van je appartement. Wat kleurt de stad toch mooi in de avond. Het ultieme genotsmoment van je woning, je denkt dit is de reden dat je hier bent gaan wonen.

Avondfotografie voorbeeld02

De ene woning biedt veel ruimte, vrijheid en rust terwijl de andere woning een prachtig uitzicht heeft op de stad. In een fotoserie probeer je de woning altijd op de mooist mogelijk manier te laten zien. In een appartement met uitzicht kan je in één blik de waarde en het gevoel van de woning meegeven.

Door de foto’s in de avond te maken, fotografeer je het uitzicht op het mooiste moment van het dag.

Je koopt het huis immers niet voor de ruimte maar het uitzicht en daarom is het zo belangrijk om deze unique selling point op zijn best te fotograferen. Ook luxe woningen/ vrijstaande woningen kun je doormiddel van avondfoto’s een extra touch meegeven.

39