Hoe verbind je binnen en buitenruimtes?

Een woning draait niet alleen om de binnenkant. Wat je vaak ziet is dat zowel de binnen- als de buitenruimte zoals een tuin niet goed belicht is. Door buiten met binnen te verbinden, zoals op deze foto van het binnenpleintje, creëer je een huiselijk gevoel. Je ziet jezelf toch zo al naar buiten lopen met een kop thee en een magazine.

Avondfotografie voorbeeld07

Tuinen verdienen meer aandacht.

Wij vinden dat tuinen meer aandacht verdienen. Een tuin wordt steeds zeldzamer in een stadse woning. Door middel van verschillende technieken zorgen we ervoor dat zowel buiten als binnen goed zichtbaar zijn. Is de tuin mooi verbonden aan de woning? Wij zetten de tuindeuren open om extra diepte te geven en beide ruimtes te verbinden.

Het uitzicht van je woning is belangrijk.

Of het nu de Erasmusbrug is of een bos; het uitzicht van een woning is ontzettend belangrijk. Het is één van de weinige dingen die je niet kunt veranderen en altijd gekoppeld is aan je woning. Het is daarom belangrijk om te laten zien waar je naar uitkijkt als je op de bank zit of in de keuken staat. Om deze reden zorgen wij er altijd voor dat je in onze fotoseries vanuit de woning goed naar buiten kan kijken.

021