Vacature Vastgoedfotograaf

 

Ben je een vastgoedfotograaf met oog voor detail en stijl en werk je graag met klanten samen? Dan ben je bij Prachtt op de goede plek.

Wie is Prachtt
Prachtt is een jong Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in vastgoedfotografie met kantoor aan de Veerhaven. Wij, 3 fotografen met meer dan 13 jaar professionele ervaring, verzorgen de visuele presentatie voor onze makelaarsklanten. Dit doen wij met fotografie, 360-gradenfotografie, video en avondfotografie voor de allermooiste woningen en uitzichten. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in Rotterdam, maar vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een vastgoedfotograaf om ons team te versterken.

Wie zoeken wij?
Als woningfotograaf en -videograaf vertrek je iedere dag vanuit huis naar verschillende locaties. Op locatie aangekomen, bekijk je de woning kritisch en geef je waar nodig stylingadvies. Wanneer de woning tiptop in orde is, is het tijd om de woning vast te leggen met foto’s, 360-gradenfoto’s en een woningvideo, afhankelijk van de klant besteld heeft.
Aan het einde van de werkdag upload je de gemaakte foto’s en video’s. Deze worden vervolgens bewerkt door het ons productieteam en opgeleverd aan de klant.

Je hebt een goed gevoel voor wat een aantrekkelijke woningfoto of -video is. De foto’s en video’s die jij maakt hebben namelijk als doel de potentiële koper te overtuigen. Je neemt daarin alleen genoegen met een maximaal resultaat. Je kunt in een beperkte tijd met een kritische blik op de woning de meest aantrekkelijke foto’s te maken. Je bent sociaal vaardig, weet je te presenteren en je bent dienstbaar. Als fotograaf kom je namelijk bij mensen thuis. Je bent ons visitekaartje! Je hebt een pro-actieve houding en wilt je graag ontwikkelen als fotograaf binnen onze stijl van fotografie.

Daarnaast
Heb je (vanuit een opleiding of ervaring) een gedegen achtergrond in fotografie.
Woon je in Rotterdam of in de directe omgeving.
Ben je fulltime beschikbaar (40 uur).
Ben je in het bezit van rijbewijs B. Dit is noodzakelijk voor het uitoefenen van deze functie.

Wat kun je van ons verwachten?
Afwisselend werk waarbij je veel onderweg bent. Je komt bij de meest uiteenlopende woningen binnen en schiet de tofste platen! Vervoer, camera’s en alle overige benodigdheden voor het uitoefenen van bovengenoemde functie regelen wij. Uiteraard zijn deze voor het gebruik tijdens je werk bedoeld. Wij bieden een marktconform salaris en een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen en door kunt groeien binnen Prachtt. Je komt te werken binnen een snelgroeiend en jong bedrijf met korte lijnen, waarbij zelfstandigheid, ontwikkeling en vernieuwing centraal staan. Creatieve en vernieuwende ideeën zijn altijd welkom!

Interesse!
Zit je net als wij vol met positieve energie en heb je zin om aan de slag te gaan? Stuur ons een e-mail met jouw motivatie en een relevant portfolio. Doe dit naar [email protected] en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Prachtt | prachtt.nl | Frank Luijendijk en Milan van der Meer | 06-12899691 | [email protected]

11